Mesut Özil sahalara geri döndü! Son halini görenler tanıyamadı.

Arsenal'den Fenerbahçe'ye transfer olan ve ardından Başakşehir'de aktif futbol kariyerine son veren Mesut Özil, son günlerde aldığı görevlerle gündeme geliyordu.

Futbolu bıraktıktan sonra vücut geliştirmeye yönelen Mesut Özil, yaptığı paylaşımlarla aralarında eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo'nun da bulunduğu birçok kişiyi etkilemeyi başardı.

Arsenal'den takım arkadaşı eski Fransız yıldız Bacary Sagna, Mesut Özil'in paylaştığı fotoğrafa yorum yaptı; “Sonunda benim gibi olmaya başladın” yorumunu yaptı.

RONALDO: KARDEŞİM, KÖTÜ DEĞİL

Real Madrid'de Cristiano Ronaldo ile forma giyen Mesut Özil, vücut geliştirme antrenmanının ardından Portekizli yıldıza açıklamalarda bulundu. Ronaldo, Mesut'un paylaşımına şu yorumu yaptı; “Kardeşim, fena değil” notunu yazarken göz kırpan bir emoji de ekledi.

Antonio Rüdiger “Canavar” derken Rio Ferdinand da “Güçlüsün kardeşim” notunu paylaştı.

GERİ DÖNDÜ

1b3cd34752294af096ba8e97542d96c5

Bu yaz İngiltere'de 35'in üzerinde bir turnuva düzenlenecek.Bu turnuvada eski milli takım oyuncuları da oynayacak. Mesut Özil, Almanya'nın kısa listesindeki isimlerden biriydi.

Yerel seçimler 2024
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Galatasaray transferini tamamladı!  İşte yeni sol bekGalatasaray transferini tamamladı! İşte yeni sol bek
R. Madrid'e elveda!  Dünya devi tarihe geçecek teklifle Arda'yı kazandıR. Madrid'e elveda! Dünya devi tarihe geçecek teklifle Arda'yı kazandı
Şöyle açıkladı: “TFF'den haber aldım!” F.Bahçe maçında sürpriz sonuç

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir