Kamikaze saldırısı! Tataristan'dan gelen görüntüler ortalığı karıştırdı… Rusya'nın insansız hava aracı ürettiği tesiste bir dizi patlama meydana geldi

İnsansız hava araçları Rusya Tataristan'ındaki sanayi tesislerine saldırdı. Tataristan Cumhurbaşkanı Rustam Minnikhanov, Telegram'da şunları söyledi: “Bu sabah Alabuga ve Nizhnekamsk'taki sanayi tesislerine insansız hava araçlarıyla saldırı düzenlendi. Ciddi bir hasar yok, işletmelerin üretim süreci aksamadı.” Açıklama yaparak saldırılarda can kaybı yaşanmadığını duyurdu.

KAMİKAZE SALDIRISI KAMERADA

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde insansız hava aracının hızla binaya doğru alçaldığı ve ardından güçlü bir patlamanın meydana geldiği görüldü.

KAMİKAZE DRONE'U ÜRETİYORDU

Uluslararası kuruluşlar saldırının arkasında kimin olduğuna veya sanayi tesislerinde neler üretildiğine ilişkin ayrıntılı bilgi vermezken, Ukrayna medyası Shaded-135 kamikaze drone'ların Alabuga'daki etkilenen tesislerde üretildiğini yazdı.

Yerel haberlere göre bu, İHA'ların Ukrayna'ya 1.200 kilometre uzaklıkta saldırı amacıyla kullanıldığı ilk örnek.

LKHJLHLŞ

RUSYA SON 20 YILDAKİ KANLI TERÖR SALDIRILARIYLA ŞOK OLDU

Dört saldırgan, 22 Mart Cuma akşamı Krasnogorsk'ta rock grubu “Picnic”in konser verdiği binaya girerek otomatik silahlarla ateş açtı ve yanıcı maddelerle binayı ateşe verdi.

Yangın 12 bin 900 metrekarelik alanı kaplarken, binanın çatısı çöktü. Mahkeme, saldırıyı organize eden 4'ü terörist olmak üzere toplam 8 kişiyi tutukladı.

Rusya Soruşturma Komitesi, saldırıda hayatını kaybedenlerin ölüm nedenlerinin “ateşli silah yaralanması” ve “ateşten kaynaklanan zehirlenme” olduğunu söyledi.

Yerel seçimler 2024
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Geçen ayın en çok satan çantası!  Spor ve seyahatin vazgeçilmeziGeçen ayın en çok satan çantası! Spor ve seyahatin vazgeçilmezi
Parkta akrabasını vurdu, cinayetin nedeni 'dedikodu'yduParkta akrabasını vurdu, cinayetin nedeni 'dedikodu'ydu
Van Belediye Başkanı DEM'den AK Parti'ye geçti! Van Belediye Başkanı DEM'den AK Parti'ye geçti!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir