Ramazan ayını cihat ayı ilan ettiler! IŞİD'den dünya çapında tüyler ürperten 'katliam' çağrısı: 'Yalnız kurtlar' harekete geçiyor

Son olarak Rusya'nın başkentinde en az 143 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısıyla gündeme gelen IŞİD'in açıklaması dehşet verici. IŞİD sözcüsü “yalnız kurtları” kışkırtarak Avrupa, ABD ve İsrail'deki Hıristiyan ve Yahudilerin kitlesel imhası çağrısında bulundu.

RAMAZAN AYI “CİHAT AYI” OLARAK İLAN EDİLDİ

IŞİD'in Irak ve Suriye'de hilafet ilanının 10'uncu yıl dönümü dolayısıyla yayımlanan 41 dakikalık kayıtta Ebu Huzeyfa el-Ensari, Ramazan ayını “cihat ayı” ilan ederek takipçilerini “cihad ayı” ilan etti. ABD, Avrupa ve İsrail'deki saldırılar.

F

MÜSLÜMANLARA ÇAĞRI: CİHADİTE KATILIN

Daily Mail'in haberine göre El Ensari ayrıca Müslümanları evlerini terk edip cihatçılara katılmaya ve saflarını güçlendirmeye çağırdı.

Ve

MOSKOVA'DAKİ TERÖR SALDIRISI SONRASI ÖVGÜ MESAJI

Al-Ensari, geçen hafta Moskova'daki Crocus Belediye Binası konser salonuna düzenlenen ve en az 143 sivilin hayatını kaybettiği terör saldırısının sorumluluğunu üstlenen IŞİD Horasan'a (IŞİD-K) değinerek, terör örgütü mensuplarını övdü. . Dünya çapındaki operasyonları için.

xcvnv

OCAK AYINDA DA KORKUNÇ BİR GÖRÜŞME YAPMIŞTI

Öte yandan Al-Ensari, Ocak ayında “Bulduğun yerde öldürün” başlıklı kampanyayla terör saldırılarına yeniden dikkat çekilmesi çağrısında bulundu. El Ensari Müslümanlara, İsrail-Filistin çatışmasının sadece İsrail'e karşı değil aynı zamanda Yahudilere karşı da bir savaş olduğunu söyledi.

G

4 Ocak'ta yayınlanan bu açıklamadan günler sonra IŞİD bağlantılı örgütler, İran'ın Kerman kentinde 100'den fazla kişinin ölümüne yol açan bombalı saldırı da dahil olmak üzere terör saldırıları gerçekleştirdi.

GBu içerik Hazar Saygın tarafından yayınlanmıştır.

Yerel seçimler 2024
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Yozgat seçim sonuçları canlı yayında!  Yozgat'ta hangi aday önde?Yozgat seçim sonuçları canlı yayında! Yozgat'ta hangi aday önde?
SONAR, seçimlere iki gün kala İstanbul anketini duyurdu!  Fark açıkça ortaya çıktıSONAR, seçimlere iki gün kala İstanbul anketini duyurdu! Fark açıkça ortaya çıktı
Nevşehir'de canlı seçim sonuçları!Nevşehir'de canlı seçim sonuçları!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir