Polonya sınır polisi ekipleri, Almanya'da cinayet işleyen Türk vatandaşını uçakta yakaladı

Polonya'nın güneyinde yer alan Katowice Havalimanı film tadında bir operasyona sahne oldu. Almanya'nın başkenti Berlin'de tartıştığı kişiyi çeşitli yerlerden bıçaklayarak ölümüne neden olan Türk vatandaşı Mehmet A. (37), gece Polonya'ya kaçtı.

SINIR KORUMA EKİBİ UÇAKTA YAKALANDI

Sabah saatlerinde Türkiye'ye gitmek üzere Katowice-Antalya uçağına hazırlanırken tarifeli uçuş için bilet alan şüpheli, hakkında arama kararı bulunmadığı için sorunsuz bir şekilde uçağa binmeyi başardı. Almanya'nın aradığı Polonya sınır polisine, Mehmet A.'nın cinayet şüphesiyle arandığı ve hakkında Avrupa çapında yakalama kararı çıkarıldığı bilgisi verildi.

Polonya sınır polisi ekipleri, kalkışa hazırlanan uçağı durdurarak, uçakta bulunan Mehmet A.'yı yakaladı. (İHA)Bu içerik Metin Yamaner tarafından yayınlanmıştır.

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Verilen para cezası günün gündemiydi!  Açıklama geldiVerilen para cezası günün gündemiydi! Açıklama geldi
Haluk Levent'in BM toplantısına damga vuran konuşması! "Netanyahu'ya bir soru sormak istiyorum"Haluk Levent'in BM toplantısına damga vuran konuşması! “Netanyahu'ya bir soru sormak istiyorum”
Gazipaşa-Alanya Havalimanı'nda uçuşlar saat 22.00'de başlayacak.Gazipaşa-Alanya Havalimanı'nda uçuşlar saat 22.00'de başlayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir