İnternetin Sultanları Milletler Ligi ve Paris Olimpiyatlarına HazırDiğer Sporlar

14-19 Mayıs tarihleri ​​arasında Antalya'da düzenlenecek FIVB Uluslar Ligi'nin (VNL) ilk hafta maçlarına çok iyi hazırlandıklarını ifade eden İlkin Aydın, şöyle konuştu: “Öncelikle hedefimiz Uluslar Ligi, ardından da Uluslar Ligi. Olimpiyatlar Evet, Olimpiyatlar çok büyük bir turnuva, çok büyük bir hayal.” “Madalya istiyoruz, o turnuvayı çok önemsiyoruz ama her maçı kazanmak, her puanı almak istiyoruz, bu yüzden adım adım ilerleyeceğiz” dedi.

Elif Şahin, Milletler Ligi'nin Antalya'da iyi bir şekilde başlatılmasını istediğini belirterek, “Adım adım ilerlemek giderek daha önemli. Büyüdükçe performanslarımızı ortaya koymak da bizim için önemli.”

İLKİN AYDIN: “BENİM İÇİN ZOR BİR SEZON OLDU”

Geçtiğimiz voleybol şampiyonluk sezonunu değerlendiren İlkin, “Benim için biraz daha zor bir sezondu. Özellikle başlangıç ​​kısmında ritmimizi bulamadığımız bir sezondu. Ancak takımdaki herkes nasıl yapabileceğimizi düşündü. Bu takıma yardımcı olun. İkinci yarıda biraz daha toparlanan bir Galatasaray vardı. Doğal olarak bizim de gözümüz vardı “Ama geçen sezonun sonu hiç de kötü değildi” dedi.

İlkin Aydın, Galatasaray taraftarlarının desteğine ilişkin ise şunları söyledi: “Elbette bu sevgi karşılıklı. Bu sezon nereye gidersek gidelim bizi çok güzel desteklediler, bizi hiç yalnız bırakmadılar. Ne kadar olumlu ya da olumsuz yorum alırsak alalım, Bazen çok kötü maçlar oldu bizim için ama “Buna rağmen bizi hiç yalnız bırakmadılar. Bu sezon için kendilerine çok teşekkür ediyorum ve yeni sezonda hepsini daha iyi bir Galatasaray'ın beklediğini belirtmek istiyorum” dedi.

ELİF ŞAHİN: “YAVAŞÇA İSTEDİĞİMİZİ ALABİLİRİZ”

Geçtiğimiz şampiyonluk sezonunu değerlendiren Elif Şahin, “Bence çok zor bir sezondu. Özellikle geçen yaz çok doluydu. Yeni sezona dinlenmeden başlamak benim için çok zordu. Düşüşlerimiz oldu, inişlerimiz oldu. Sezonu çok iyi bitiremesek de yavaş yavaş istediğimizi elde ediyoruz.” “Anlatabilirim” dedi.

AYÇA AYKAÇ ALTINTAŞ: “SANTARELLİ İLE İYİ ENERJİ YARATTIK”

Ayça Aykaç Altıntaş, “Bunu her yıl yapıyoruz. Hep birlikte toplanıyoruz, güzel yemekler yiyoruz. Kimse bizi bu kadar klas görmüyor, hep antrenman formasıyla görüyorlar. Mutluyuz, neşeliyiz. Doldurmaya devam ediyoruz.” Turnuvalar başlamadan önce enerji.”

2

FIVB Uluslar Ligi ve 2024 Paris Olimpiyatları hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini vurgulayan başarılı voleybolcu, şöyle konuştu: “Çalışmalarımız iyi gidiyor, antrenörlerimiz geldi. Hedefimiz idmanlara devam etmek. Her zaman olduğu gibi altın madalya kazanmak için Olimpiyatlarda ve Milletler Ligi'nde birinci olmayı umuyorum.” “Biz bunu istiyoruz” dedi.

Ayça Aykaç Altıntaş, kadın voleybol milli takımı antrenörü Daniele Santarelli ile iyi bir enerjiye sahip olduklarını belirterek, şöyle konuştu: “Santerelli ile iyi bir enerji yakaladığımızı düşünüyorum. Geçen seneden farklı olarak bu sefer oynayacağız” Evde, sonra yurtdışına gideceğiz Santarelli de olimpiyatlara katılacak.” “Onunla birlikte iyi başladığımız işi bitireceğimizi düşünüyorum” dedi.

3

BEYZA ARICI: “TEK AMACIMIZ ÜLKEMİZE EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET ETMEK”

FIVB Uluslar Ligi ve 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda şampiyonluğu hedeflediklerini vurgulayan Beyza Arıcı, şöyle konuştu: “Her iki turnuvada da ilk hedefimiz şampiyonluk. Aramızda biliyor ve her zaman birlikte oynuyoruz, hazırlık aşaması iyi gidiyor.” Farklı kulüplerde olmamıza rağmen hemen kenetlendik ve tek hedefimiz var: Ülkemize en iyi şekilde hizmet etmek ve bayrağımızı gururla temsil etmek. “Öncelikle VNL turnuvası var. Yoğun bir turnuva olacak, ardından olimpiyatlara hazırlanmak için zamanımız olacak” dedi.

“FEDERASYONUMUZ MADDİ VE MANEVİ DESTEĞİNİ BİZE HİSSETTİRİYOR”

Dünya sıralamasında 1 numara olan kadın milli voleybol takımının uzun yıllar zirvede kalması için ellerinden geleni yapacaklarını belirten 28 yaşındaki voleybolcu, şöyle konuştu: “Öncelikle istikrarlı olmamız gerekiyor. Bu şampiyonluktan sonra da konumumuzun sarsılmaması için daha çok çalışmamız gerekiyor. Federasyonumuz için bu istikrarı mutlaka sağlamalıyız. Bu sürecin uzun yıllar devam edeceğini düşünüyorum. Federasyonumuzun ve Türk halkının desteğiyle bu güzel simyayı bozmadan.”

4

GİZEM ÖRGE: “OYNADIĞIMIZ HER TURNUVADA KUPAYI KAZANMAK İSTİYORUZ”

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na en iyi şekilde hazırlanmak istediklerini belirten Gizem Örge, şöyle konuştu: “Antrenman kampına çok yoğun bir şekilde başladık ama büyük bir coşku ve motivasyonla dolu bir yaz oldu. Milletler Ligi bizim için çok önemli. Oynadığımız her turnuvada kupayı kazanmak istiyoruz. Bunun dışında bu Olimpiyatlar için iyi bir şey.” “Hazırlanmak çok önemli. Olimpiyatlara en iyi halimizle gelmek istiyoruz” dedi.

“MOTİVASYON BÜYÜK, EĞLENEREK EĞİTİM YAPIYORUZ”

Teknik direktör Daniele Santarelli ve ekibiyle iyi bir anlaşmaya vardığını belirten 31 yaşındaki libero, şöyle konuştu: “Geçen yaz bütün ülke onu gördü. İnanılmaz enerjik bir insan. Onun sırrı sadece değil, sahip olduğu bir yetenek. Harika bir takım. Koçluk kısmında da harika bir takım çalışması var. İşte bu yüzden bunu yaptı.” “Bunu çok iyi yapıyorlar. Enerjileri bize de aynı şekilde aktarılıyor. Bu nedenle büyük bir motivasyonla, keyifle antrenman yapıyoruz” dedi.

“KAZANDIĞIMIZ KUPA FENERBAHÇE AİLESİNE HEDİYEDİR”

Bu sezon Sultanlar Ligi'nde Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşayan Örge, kazandığı kupayı sarı-lacivertli taraftarlara teslim ettiğini söyledi. Gizem Örge, CEV Şampiyonlar Ligi'ne yarı finalde veda etmek zorunda kaldıkları için üzgün olduklarını sözlerine ekleyerek, şöyle konuştu: “Tabii ki sezonu yine iki kupayla tamamladık. Hepsi çok kıymetli kupalar ama gözümüz yaşlıydı. CEV'de ayarlandı.” Şampiyonlar Ligi. Maalesef yarı finalde elendik. Bizim için de Lig Kupası'yla bitirmek ve iki yıl üst üste aynı başarıyı yakalamak önemliydi. Fenerbahçe ailesi olarak benim için çok zor bir yıldı, çok stresli bir yıldı, yüzde 50 çabamın bunun için olduğunu söyledim. stresti. “Bittiğinde” dedi.

5

“VOLEYBOL'A İLGİ VE SEVGİ CİDDİ ARTTI”

Fenerbahçe taraftarına desteklerinden dolayı teşekkür eden Örge, şöyle konuştu: “Onların desteği çok önemli. Sonuçta bu yıl çok ciddi bir seyircinin desteğiyle oynadık. Voleybola olan ilgi ve sevgi ciddi anlamda arttı. Bu bizim için çok önemli. F.Bahçe taraftarı her zaman yanımızda Voleybol sözlerini şöyle tamamladı: “Bu kadar popüler olmadığımız zamanlarda da yanımızdaydılar. Onların desteği ve bizi görmeye gelmeleri çok kıymetli.”

CANSU ÖZBAY: “MİLLİ TAKIM SEZONUNA HAZIRIZ”

Milli takım sezonu için heyecanlı olduklarını belirten Cansu Özbay, şöyle konuştu: “Milli takım sezonu başladığı için hepimiz çok heyecanlıyız. Önümüzde çok güzel iki turnuva var. Yarın hep birlikte Antalya'ya gideceğiz. Daha sonra diğer Milletler Ligi müsabakaları var, “Olimpiyatlar var, şimdilik her şey yolunda” dedi.

6

Hem FIVB Uluslar Ligi'nde hem de 2024 Paris Olimpiyatları'nda şampiyonluğu hedeflediğimizi vurgulayan Özbay, şöyle konuştu: “Hedefimiz her iki turnuvada da şampiyon olmak. Adım adım ilerlememiz lazım. Çünkü eminim ki her şey güzel olacak. çok daha iyi.” bu yıl bizim için daha zor olacak. Takım halinde bunu başaracağız.” “Güçlü olduğumuzu düşünüyorum, şu ana kadar antrenmanlarımız çok iyi gitti, hazır olduğumuzu düşünüyorum” dedi.

Kadın voleybol milli takımı antrenörü Daniele Santarelli ile ilgili Cansu Özbay, “Santarelli'nin bizimle her zaman harika bir ilişkisi var. Kendisi çok açık bir antrenör, her şeyi rahatlıkla konuşabiliyorsunuz.”

(İHA)Bu içerik Devrim Karadağ tarafından yayınlanmıştır.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir