Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı tüm dünyayı alt üst etti! Dünyanın her yerinden yeni teknik direktörünü buldu

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Premier Lig hayallerinin suya düşmesinin ardından teknik direktör Liam Rosenior ile yollarını ayırırken, yeni teknik direktör arayışları da tüm hızıyla devam ediyor.

İLK ADAY TIM WALTER

Tim Walter şu sıralar Hull City'nin gündemindeki bir numaralı teknik direktör adayı iken, kulüp sahibi Acun Ilıcalı ve başkan yardımcısı Tan Kesler'in Walter ile görüştüğü anlaşılıyor.

BAYERN MÜNİH'İN BİR GEÇMİŞİ VAR…

walter_fcb_190417

Bu görüşmeler hakkında Hull Live'a konuşan Tan Kesler şunları söyledi: “Her zaman öngörülemeyen, risk alabilen, kendi kültürümüzü ve kimliğimizi yaratabilen benzersiz koçlar aradığımızı söylüyoruz. Tim Walter kısa listedeki isimlerden biri ve o da güçlü bir aday öngörülemezliği ve risk almayı temsil eder.” Hamburg'da bulunduğu dönemde takımın kimliğini değiştirdi, oyun tarzıyla taraftarı stadyuma geri getirdi, dominant bir oyuncu, iyi uyum sağlıyor. Bizim oyun tarzımıza göre harika bir kişilik, şampiyonada yer almıyor. Ancak kendisinin Bundesliga ve Bundesliga II'de tecrübesi var ve Bayern Münih'te de geçmişi var.” dedi.

En son Hamburg'da görev yapan Walter, şubat ayında Alman takımındaki yerini bıraktı.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
EURO 2024 öncesi Kenan Yıldız şoku!EURO 2024 öncesi Kenan Yıldız şoku!
Dünyanın en iyi takımlarını açıkladılar!  Şampiyonluk dev takımı 9 sıra kaybettiDünyanın en iyi takımlarını açıkladılar! Şampiyonluk dev takımı 9 sıra kaybetti
Aziz Yıldırım bombayı patlattı!  Mourinho resmen açıkladıAziz Yıldırım bombayı patlattı! Mourinho resmen açıkladı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir