Uzmanlar uyardı! O ilde büyük panik: Ölü sayısı 3'e çıktı!

İç Anadolu Bölgesi'nde özellikle Yozgat, Sivas ve Tokat çevresinde yaygın olarak görülen ve Kırım Kongo Kanamalı Ateşi'ne (KKKA) neden olan keneler, kırsal kesimde yaşayanlar için risk oluşturuyor. KKKA'nın ölümcül sonuçlara yol açtığını öne süren uzmanlar, tarım alanları, yeşil alanlar ve hayvancılığın yapıldığı yerlerde piknik yapan vatandaşları uyararak dikkatli olmalarını istiyor.

Sivas'ta kene ısırıkları sonrasında ortaya çıkan KKKA virüsü ölümlere neden olmaya devam ediyor. KKKA nedeniyle Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan 2 çocuk annesi Şehir Tanrıveren (36) bu sabah hayatını kaybetti. Tanrıveren'le birlikte bu yıl Sivas'ta KKKA'dan ölenlerin sayısı 3'e yükseldi.

Tanrıveren'in yetiştirdiği besi hayvanlarından virüse yakalandığı tahmin ediliyor. Genç kadın, yaşadığı Sivas'ın Gölova ilçesine bağlı Boğazgöze köyünde toprağa verilecek.
Bu içerik Nilgün Akbıyık tarafından yayınlanmıştır.

Mynet Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Putin açıkladı!  Erdoğan'la görüşecekPutin açıkladı! Erdoğan'la görüşecek
Yer: Kocaeli!  Kızları dövdü, nedeni ortaya çıktı: 'Yüzümü unutma'Yer: Kocaeli! Kızları dövdü, nedeni ortaya çıktı: 'Yüzümü unutma'
Bursa'da evli kız kardeşini başka bir erkekle görünce bıçakladı!Bursa'da evli kız kardeşini başka bir erkekle görünce bıçakladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir