Şanlıurfa Valisi Şıldak öğretmenlerle buluştu

Vali Şıldak, Siverek Kültür Merkezi'nde düzenlenen Eğitim Değerlendirme Toplantısı'nda Başarı İzleme ve Geliştirme Projesi çerçevesinde okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Öğretmenlere proje hakkında bilgi veren Şıldak, eğitim alanında istenilen seviyeye ulaşmak için BİGEP'i hayata geçirdiklerini kaydetti.

Aylık değerlendirme toplantılarının Siverek'te yapıldığını belirten Şıldak, gazetecilere şunları söyledi:

“Geçtiğimiz aydaki gelişmeleri ele aldık ve çözüm önerilerine odaklandık. Bildiğiniz gibi eğitim sektörü çok yönlü çalışmaların yapıldığı, ilimizin birinci önceliği olarak gördüğümüz ve sürekli takip ettiğimiz geniş bir sektör. Bu alandaki her gelişmeyi anında takip ediyoruz, hem yatırımlar hem de BİGEP çalışmaları çok yönlü olarak devam ediyor ve eğitim camiamızın BİGEP'e olan ilgisinin, yöneliminin ve ilgisinin giderek artan bir hızla ilerlemesinden memnuniyet duyuyoruz.” dedi. .

Vali Şıldak, toplantılarda kentin okul yöneticileri ve öğretmenleriyle görüştüklerini anlatarak konuşmasına şöyle devam etti:

“BİGEP’i neden uyguluyoruz, Şanlıurfa’da neden böyle bir eğitim çatısı projesine ihtiyacımız var, amacımız nedir, hedeflerimiz nelerdir? Bu konuda halihazırda benimsenmiş olan projenin sahiplenme duygusunu daha da güçlendirmek için toplantımızı gerçekleştirdik. Oldukça verimli ve başarılı bir çalışma oldu. Tüm eğitim camiasına teşekkür ediyoruz.” Eğitimcilerimize, milli eğitim müdürlüklerimize ve kaymakamlarımıza çok teşekkür ediyorum çünkü BİGEP ile birlikte ilimizde hayata geçirdiğimiz proje çalışmasıyla bir sinerji oluştu. ve enerji gerçekten yaratıldı. Motivasyon odaklı bir gelişim ve yenilik süreci takip ettiğimiz bu çalışmamız sayesinde eğitimle ilgili her alanı ve konuyu yakından takip ediyor, anında müdahale ediyoruz. Kendi içinde heyecan ve adrenalin yaratan, il genelinde eğitim rüzgarı yaratan BİGEP ile iyileştirmeler yapıyoruz. Milletvekillerimiz, belediyelerimiz ve katılımcı tüm öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm paydaşlarımıza, bu çalışmaya gönülden destek veren eğitimcilerimize, bizlere teşekkür ediyorum. Okul yöneticilerimiz ve tüm velilerimiz.”

Toplantıya Siverek Kaymakamı Musa Aydemir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu da katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir