Rusya beşinci kez “Putin” dedi! Üçüncü Dünya Savaşı uyarısının ardından dünya gergin: Silahla savaşmalıyız

Rusya genelinde 80'den fazla bölgede yapılan seçimlere katılım oranı yüzde 74 oldu. Oylamanın hem sandıkta hem de uzaktan elektronik olarak yapılabildiği seçimlerde, Fom şirketinin çıkış anketine göre Komünist Parti'den Nikolai Kharitonov yüzde 4,7, Yeni Halk Partisi'nden Vladislav Davankov yüzde 3,6 ve Leonid oyların yüzde 4,7'sini aldı. Liberal Demokrat Partili Slutskiy yüzde 4,7 oy alırken, 2,5 oy aldı. Oyların yüzde 1,4'ü geçersiz sayıldı.

Putin, başkanlık seçiminin sona ermesinin ardından seçim merkezinde vatandaşlara seslendi.

NAVALNY'NİN ÖLÜMÜNÜ “ÜZÜNCÜ BİR OLAY” OLARAK ANLATTI

Seçimlere katılımlarından dolayı halka teşekkür eden Putin, özellikle Ukrayna'da temas hattında bulunan Rus ordusuna teşekkür ettiğini vurguladı. Putin, yeni dönemde Rus ordusunun yeteneklerinin güçlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Dini inanç ve etnik kökene bakılmaksızın herkesin kendisini tek bir Rus ailesi gibi hissettiğini belirten Putin, bunun ilerlemenin en önemli koşulu olduğunu vurguladı.

Geçen ay Federal Meclis'te yaptığı konuşmada dile getirdiği tüm görev ve hedeflerin çözülüp gerçekleştirileceğine dair güvence veren Putin, seçim sonucunun ülke vatandaşlarının “kendisine duyduğu güvenin” ve “gereği yerine getiren umudun” bir işareti olduğunu söyledi. Aynı.” her şey beklendiği gibi.”

Putin daha sonra genel merkezde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

ABD'li bir gazetecinin sorusuna yanıt veren Putin, Rus muhalif Alexei Navalny'nin hapishanedeki ölümünü “üzücü bir olay” olarak nitelendirdi ve hapishanelerde başka ölüm vakalarının da olduğunu ancak benzer olayların ABD'de de yaşandığını hatırlattı. Birleşik. Ölüm haberinin duyulmasından birkaç gün önce Putin, Navalny'nin yerine Batılı ülkelerde hapsedilen Rus vatandaşlarının getirilmesi fikrini kabul ettiğini açıklamıştı.

Q

“BARIŞ KONUŞMALARINDAN YANINDAYIZ”

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un 2024 Paris Olimpiyatları sırasındaki ateşkes teklifinden haberi olmadığını belirten Putin, Rusya'nın her koşulda kendi çıkarları ve çatışma bölgesindeki durum doğrultusunda hareket edeceğini vurguladı. Putin sözlerini şöyle sürdürdü:

“Barış görüşmelerinden yanayız ama düşmanın cephanesi bittiği için değil. Eğer gerçekten ciddiyse ve uzun vadeli barışı inşa etmek istiyorsa barış görüşmelerinden yanayız. 1.5-2 olduğu için değil. yeniden silahlanma için bir yıllık boşluk.”

Fransa'nın Ukrayna'daki çatışmayı tırmandırmaması, barışçıl çözüme katkıda bulunması gerektiğini öne süren Putin, Ukrayna'da NATO askerlerinin bulunduğunu bildiklerini vurguladı.

T

3. DÜNYA SAVAŞI

Rusya ile NATO arasında bir çatışma yaşanıp yaşanmayacağı sorusuna yanıt veren Putin, şunları söyledi: “Modern dünyada her şey mümkün. Bu çatışma bizden bir adım ötede tam kapsamlı bir Üçüncü Dünya Savaşı'na yol açacak ama ben buna ihtimal vermiyorum” Bu sorunla ilgilenen birinin olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Sen

YÖNETİMDE DEĞİŞİM ÇALIŞMALARI

Yeni dönemde cumhurbaşkanlığı ve hükümette değişiklik getirip getirmeyeceği sorusunu yanıtlayan Putin, “Şimdi mesele kimin en verimli şekilde, nerede, nerede çalışacağının belirlenmesi ve böylece ekip çalışmasının genel sonucunun maksimum olması.” dedi. dedi.

w

Hükümetle, başkanlık yönetimiyle ve Merkez Bankası yönetimiyle sakince düşünüp sonra karar vereceklerini belirten Putin, aceleye gerek olmadığını, 2,5 aylık yasal sürenin bulunduğunu söyledi.

(AA)Bu içerik Doğukan Akbayır tarafından yayınlanmıştır.

Yerel seçimler 2024
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Avcılar'da koca dehşeti!  3 çocuğunun annesini vurarak öldürdüAvcılar'da koca dehşeti! 3 çocuğunun annesini vurarak öldürdü
Murat Kurum Baykar'ı ziyaret etti!  Murat Kurum Baykar'ı ziyaret etti! “Bugün birçok yeni şey öğrendim”
Cumhurbaşkanı Erdoğan tepki gösterdi!  Belçika Başbakanı: Cumhurbaşkanı Erdoğan tepki gösterdi! Belçika Başbakanı: “PKK terör örgütüdür”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir