Karagümrük başkanı Süleyman Hurma'dan Galatasaray maçı öncesi inanılmaz sözler!Fatih Karagümrük

Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray'ı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda konuk edecek Fatih Karagümrük, başkan Süleyman Hurma Sezgin Gelmez'e açıklamalarda bulundu.

Hurma, yaptığı açıklamada maç için Giallorossi taraftarlarına verilecek bilet sayısını açıkladı.

“ÜCRET %30!”

Daha önce Olimpiyat Stadı'nın yüzde 30'unu F.Bahçe taraftarlarına verdiğini söyleyen Süleyman Hurma, “Kural gereği stadın yüzde 30'unu Galatasaray'a açtık. Bu da 23-24 bin seyirci anlamına geliyor. Bilet fiyatları da artacak” dedi. Stadın açılışı için Trabzonspor'dan 930 lira istenecek. Ancak şu ana kadar 3 bin bilet alındı.

“FEGHOULI ÇOK Üzgün!”

süleyman-hurma-7fag_cover

Karagümrük'te forma giyen eski Galatasaraylı Sofiane Feghouli'nin diskalifiye edilmesiyle ilgili konuşan Süleyman Hurma, şunları söyledi: “Feghouli, Galatasaray'dan iyi bir şekilde ayrılmadı. Oynamayı çok istiyordu. Kayseri'ye verdiği yanıt kırmızı kartla ödüllendirilmedi.” Kendisiyle Galatasaray aleyhinde konuştuk.” “Oynayamamaktan büyük üzüntü duyuyor” dedi.

“TEŞVİK BONUSU BİLE BİR DOLANDIRICILIKTIR!”

t25_suleyman-hurma-fenerbahçe-133

Süleyman Hurma ayrıca şunları söyledi: “Benim gözümde maç satmakla teşvik ikramiyesi almak aynı şeydir. Gittiğim hiçbir kulüpte teşvik ikramiyesi almadım. Galatasaray maçı öncesinde hiç ikramiye açıklamadım. Asla yapmayın. Her yaptığımda ters oldu. Bu benim totemimdir, hak ettiklerinden fazlasını vereceğim.” Konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Galatasaray'a dev geliyor!  Para yağıyor...Galatasaray'a dev geliyor! Para yağıyor…
Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için kamuoyunun kararı!Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için kamuoyunun kararı!
    İddialar tartışılırken “AK-CHP çatışması” suçlamaları tartışılırken… Olağanüstü ziyaret

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir