Jawline dolgusu hakkında ne biliyorsunuz? Bunu hem kadınlar hem de erkekler yaptı…

Çene dolgusu İstanbul ve birçok şehirde sıklıkla uygulanmakta ve bunun sonucunda farklı yaş gruplarındaki kadın ve erkekler tarafından talep edilmektedir.

Başarılı uygulamalarıyla sektörün öncüleri arasında yer alan uzman. Dr. Mutlu Adıgüzel; Özellikle çene bölgesinde sorun yaşayan, çene altında sarkma veya çene bölgesinde asimetri bulunan kişilerde çene dolgusunun etkili sonuçlar sağladığını belirtiyor.

Çene dolgusu nedir? Nasıl uygulanır?

Uzman Dr. Mutlu Adıgüzel sözlerine şöyle devam ediyor:

“Çene dolgusu da diğer birçok medikal-estetik işlem gibi lokal anestezi altında yapılmaktadır. Dolgu enjeksiyonunun yapılacağı noktalar yüzün anatomik yapısına ve hastanın ihtiyacına göre kişiye özel değerlendirme yapılarak belirlenmektedir. estetik açıdan hoş ve doğal bir görünüm sağlayacağını, bu bağlamda çenenin birçok bölgesinin dengelenebileceğini, çok belirgin noktaların dengelenebileceğini veya mevcut asimetrilerin giderilebileceğini, bunun sonucunda daha yumuşak bir çene ve daha etkileyici bir görünüm elde edilebileceğini ifade etmektedir. Yoğun ve Çene hattı dolgusu yapılırken çene hattını belirginleştirmek ve uygulama bölgesindeki dokuya uyum sağlamak amacıyla kalın dolgular kullanılır, aksi halde istenilen sonuca ve doğal görünüme ulaşmak mümkün olmayacaktır.

Uzman, çene dolgusunun hem erkeklerin hem de kadınların ilgisini çektiğini çünkü çenenin yüzün en dikkat çekici unsurlarından biri olduğunu ve yüzün görünümünü doğrudan etkilediğini vurguluyor. Mutlu Adıgüzel şöyle açıklıyor: “Çene dolgusu sonrası elde edilen sonuçlar genellikle 12 ile 18 ay arasında değişen süreler boyunca kalıcı oluyor. Ancak bu süre birçok bireysel faktöre bağlı olarak değişebilir. Doğal olarak bu aşamada dikkat edilmesi gereken en önemli husus enjeksiyonun doğru bölgelere, doğru dozda, kaliteli dolgu maddeleri kullanılarak yapılmasıdır.” Bazı cümlelerle tamamlanır.

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
13 yaşındaki sürücünün aracıyla çarpıştılar!  Yaralılar var13 yaşındaki sürücünün aracıyla çarpıştılar! Yaralılar var
Valilik açıkladı!  İstanbul'daki izinsiz gösterilerde 132 kişi tutuklandıValilik açıkladı! İstanbul'daki izinsiz gösterilerde 132 kişi tutuklandı
CHP 35 yıl sonra kazandı!  İtiraz kabul edildi, yeni seçim yapılacakCHP 35 yıl sonra kazandı! İtiraz kabul edildi, yeni seçim yapılacak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir