Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu Bingöl'de öğrencilerle buluştu

Temasları sürdürmek üzere Bingöl'e gelen Eminoğlu, Vali Ahmet Hamdi Usta'yı makamında ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı olan Eminoğlu, burada partililerle buluştu.

Eminoğlu daha sonra çok amaçlı spor salonunda antrenman yapan sporcuları ziyaret ederek gençlik ve spor il müdürü Mustafa Loğoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Veysel Belgin Gençlik Merkezi öğrencileriyle düzenlenen söyleşi programına katılan Eminoğlu, öğrencileri, sporcuları ve gençleri dinlemekten keyif aldığını söyledi.

Türkiye'de 500 gençlik merkezi ve 10 binin üzerinde tesisin bulunduğuna işaret eden Eminoğlu, 2024 Tokyo Olimpiyatları'nda elde edilen başarıyı Paris Olimpiyatları'ndan daha yukarıya taşımayı hedeflediklerini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın her zaman gençlerin yanında olduğunu belirten Eminoğlu, şöyle konuştu:

“Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye'deki tesisleriyle, tüm tesisleriyle ve 100 bine yakın çalışma arkadaşıyla her alanda ve her anlamda yanınızda. Türk asrını asır yapmak için Türkiye'nin dört bir yanında canla başla çalışan bir ekip var. Spor ve gençlik adına bu işi yapmak için sizlerle birlikte çalışıyoruz.” “Türkiye'yi 2. yüzyılda daha da yukarılara taşıyacağız. 2024'ü 'Hareket Yılı' ilan ettik. Ailelerimiz, annelerimiz, babalarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız spor yapsın.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir