FETÖ'nün yeni oyunu: Biden'a Mektup

15 Temmuz hain darbe girişiminin sekizinci yıl dönümüne sayılı günler kala, hain şebeke Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) yeni bir hamleye imza attı.

Örgüt, ABD Başkanı Joe Biden'a Türkiye'yi karalamak ve kendisini temize çıkarmak için bir mektup göndermeye hazırlanıyor.

Güvenlik kaynaklarına göre; Örgüt liderinin kaçırıldığına dair iç hesaplar, itiraflar ve suçlamaların ardından FETÖ'den kopuşlar başladı. Örgütün sözde üst yönetimi bu parçalanmayı önlemenin yollarını arıyor.

Yukarıdaki fotoğraflar FETÖ elebaşının sağlık durumunun iyi olduğunu kanıtlamak amacıyla paylaşıldı. Bu taktikler ikna edici olmayınca örgüt üyelerinin lider Gülen'i ziyaret ettiği görüntüler yayımlandı.


ABD Kongresi'nin bazı üyeleri bile bunu destekliyor

Kendi içindeki derin çatlağı gidermek isteyen FETÖ, bu sefer başka bir planı devreye soktu. Örgüt üyeleri ABD Başkanı Biden'a Türkiye'yi şikayet eden bir mektup yazdı. Ayrıca hazırlanan mektup ABD kongresindeki bazı üyelerin de desteğini alıyor.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre FETÖ mensupları henüz paylaşmadıkları bu mektup için de imza kampanyası başlattı. Amaçları mektubu imzalayarak ABD Başkanı Joe Biden'ı etkilemek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir