F.Bahçe'den Galatasaray maçı sonrası yaşananlara ilişkin açıklama! “Fenerbahçe bunu tüm Türkiye'ye gösterdi”

Geçtiğimiz Pazar günü F.Bahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbiyle ilgili tartışmalar devam ediyor. F.Bahçe'nin 1-0 kazandığı maçın ardından yaşananlar ise gündemdeki yerini koruyor.

“BÜTÜN TÜRKİYE'YE GÖSTERDİ”

F.Bahçe Spor Kulübü sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Her şeyin tam istediği gibi sunulduğu bu maçta takımımız maçın başında haksız bir şekilde 10 oyuncuyla kaldı ve her şeye rağmen sonuç galibiyetle sonuçlandı. Bu maçın her dakikasıyla tüm Türkiye adına 'gerçekten bunu hak eden' F.Bahçe'dir.” “Bana gösterdi” dedi.

İşte yapılan açıklama:

“9 Mayıs Pazar günü oynanan ve 1-0'lık galibiyetle sonuçlanan maçın ardından rakip takım oyuncularının hazırladığı gündemi dikkatle takip ediyoruz.

Maç bittikten sonra rakiplerimizin şikayetlerinin giderek tuhaflaştığı bu programdan yola çıkarak öncelikle şunu söylemek isteriz;

Hem mevcut başkanın hem de çeşitli liderlerin ve başkan adayının derbi galibiyetimiz sonrasında yaptığı çok sayıda çelişkili açıklamanın temel nedeni, maçın sonucunu sindirememektir.

Her şeyin tam istediği gibi verildiği, takımımızın maçın başında haksız bir şekilde 10 oyuncuyla kaldığı ve her şeye rağmen Fenerbahce'nin kazandığı bu maç, tüm Türkiye'ye “gerçekten hak edeni” gösterdi. her dakikasıyla.

Sezon başından bu yana bağırdığımız sistemsel ve sistemsel sorunların kısa ve net özeti olan bu maçın, beklentileri yüksek olan rakibimizi sarstığını anlıyoruz;

“İki gün boyunca yaptıkları yalan, yanıltıcı ve asılsız açıklamalar da dahil olmak üzere, kamuoyu algısının manipülasyonuna yönelik adımları sonuna kadar sonuna kadar takip edeceğimizi kamuoyuna bildirmek isteriz.”

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
PFDK'ya 7 F.Bahçe ismi bildirildiPFDK'ya 7 F.Bahçe ismi bildirildi
Konyaspor'dan G.Saray maçı öncesi muhteşem hazırlık!  Tişört de bastırdılarKonyaspor'dan G.Saray maçı öncesi muhteşem hazırlık! Tişört de bastırdılar
TFF'de Mesut Özil'den sürpriz!  Sonu şaşırtıcıydıTFF'de Mesut Özil'den sürpriz! Sonu şaşırtıcıydı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir