F.Bahçe Başkanı Ali Koç'tan Acun Ilıcalı sürprizi! F.Bahçe'nin resmen açıklandığı açıklandı.

F.Bahçe Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında son Galatasaray derbisinde yaşananlar ve seçim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

SALONDA SÜRPRİZ İSİM

Basın toplantısında, cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde Ali Koç'un yönetim kurulu listesinde yer alması beklenen Acun Ilıcalı da hazır bulundu.

YÖNETİM KURULU AÇIKLANDI

resim (10)

Ali Koç'un yönetim kurulu da açıklanmış olsa da listede Acun Ilıcalı'nın da yer alması ilginç.

“6 yılda yaşananları paylaşacağım”

Ekran görüntüsü_3

“Bugün sizlerle '6 yıl boşa gitti' diyenlerin son 6 yılda yaşadıklarını paylaşacağım. Neden fikrimi değiştirip kaçtığımı paylaşacağım.”

SAADETTİN SARAN'A TEŞEKKÜRLER

d0b4929876d64f6a90ff509c285dfd4a

“Fenerbahçe başkanlığım süresince bana her koşulda destek olan taraftarlarımıza ve üyelerimize, 2 dönem birlikte görev yaptığım yönetim kurulundaki arkadaşlarıma, bizi dünyada temsil edenlere, çalışanlarımıza, sporcularımıza teşekkür ediyorum. Gerçek medya mensupları Saadettin Saran'a tüm süreç boyunca Fenerbahçe'nin çıkarları doğrultusunda hareket ettikleri için sizlere ve ekibinize şükranlarımı sunuyorum.”

“Ciddi bir başarıya imza attığımızı söyleyebilirim”

1710336174796-1224214142124

“Görev süremiz boyunca meslektaşlarım ve ben, F.Bahçe'nin geleceği açısından önemli konularda ciddi başarılar elde ettiğimizi söyleyebilirim. Bu başarılar, kısmen tevazudan, kısmen de futbol gündemindeki olumsuz gelişmelerden dolayı geride kaldı. hem başarılarımıza hem de hatalarımıza değindik. Fenerbahçe için hayal ettiklerimiz, olmasını istediklerimiz, mücadelemiz “Yaptıklarımız istediğimiz seviyeye ulaşmadı”.

“BİZE SORU SORABİLİRSİNİZ”

1100356-1788997644

“İstediğimiz, uğruna mücadele ettiğimiz ama yapamadığımız her şey önümüzde. Tüm süreci analiz ettik. Başka tarafa baktık. Futbol yapımızda, futbol yapımızda doğru düzgün ele almadığımız konular vardı. İlk dönemde tabii ki transferleri ve hocanın tercihlerini bize sorabilirsiniz. Geçmişten ve süreçlerden çok şey öğrendik. “Tecrübe kazandık ve yapılması gerekenleri çok daha iyi görüyoruz.”

“BU KADAR KÖTÜ OLMASINI BEKLEMİYORDUK”

Ekran görüntüsü_4

“Finansman, göreve gelmeden önce sürekli vurguladığımız bir konuydu. Göreve gelir gelmez bu konuya odaklandık. 6 yıl sonra sürdürülebilir bir mali yapıya doğru ciddi bir ivme yakaladık. Daha gidilecek çok yol var ama doğru yoldayız Göreve gelir gelmez ekonomik duruma odaklandık “İyi olmasını beklemiyorduk, bu kadar kötü olacağını da beklemiyorduk. . Önceki yönetim kulübün mali durumunu bilmiyordu.”

“ONLAR BİZİM GİBİ FENERBAHÇE'Lİ”

Ekran görüntüsü_5

“Onlar da bizim kadar F.Bahçe taraftarı. Kimse onları bilerek bu duruma sokmaz. Biz söylemiyoruz, bağımsız raporlar söylüyor. Bu durumu UEFA'nın 2018'de yayınladığı raporda da görüyoruz. Bu rapora göre Avrupa'daki tüm kulüpleri kapsıyor Bu rapora göre Avrupa'da iflasa en yakın kulüp sıralamada yer alıyor. Net borç açısından Avrupa'nın en kötü ikinci kulübü olduk. Borç açısından ise Avrupa'nın en kötü yerindeyiz. Milyarlarca geliri olan kulüplerin bizim kadar borcu yoktu. Raporun başlığı kulübümüze atfedildi” dedi. UEFA, Avrupa'nın en riskli kulübü olduğumuzu söyledi.”

“İTTİFAK KURUMUYORUM, İYİ FENERBAHÇE TARAFTARLARI”

“Fenerbahçe'yi bizim kadar seven eski yönetim bunu alaycı bir şekilde söylemiyorum, F.Bahçe teknik direktörü olanlar büyük fedakarlıklar yapıyor. O yüzden konunun farkında olmadıklarını söylüyorum.”

“BORÇ YARIYA İNDİRİLDİ”

“Toplam borcumuz 612 milyon euroya ulaştı. Bugün 29 Şubat verilerine göre toplam pasifimiz 307 milyon euroya düştü. Adeta yarı yarıya azaldı. Başladığımızda 3,5 milyar borç vardı, 11'e ulaştık diyorlar. Şöyle ifade ediyorum Muhasebe ve finanstan uzak insanların sözleri bunlar TL olsun, euro olsun borçlarımıza bakın değişen bir şey yok 31 Mayıs 2018 itibarıyla 3 milyar 180 milyon TL olan borcumuz TL'ye çıkacak. 29 Şubat'ta 23 milyar 650 milyon. “3,5'a 11 değil. Döviz kuru ne olursa olsun borçlar yarı yarıya azaldı. Borçların çoğu finansal kuruluşlara olan borçlardır.”

“612 paranın 347'si finansal kurumlara yönelikti. Bugün ne kadar, 104 milyon euro. 1/3'ten az.”

“FAKTORİNG BORÇLARIMIZ YOK”

“347 milyon euronun 74 milyon eurosu fahiş faizli faktoring borcumuzdu. Bugün faktoring borcumuz yok. Allah kulübümüze o günleri yaşatmasın. Mali yapımızı en doğru şekilde yönetiyoruz. dış borçlar döviz borçları, tüm borçlarımız TL'ye dönüştü 5-6 “TL'den Euro'ya döndük, Euro kuru 35'e çıktı.”

“ALMADIM! ŞEREFLİ BİR YALAN!”

“Fenerbahçe'den tek kuruş bile almayacağım. Bunu zaten söyledim. Aksini iddia eden şerefsizce yalan söylüyor. Bunu yazana değil, söyletene bakmamız lazım. Tazminat olayı var, ben Yönetici verir, bilet, kombine ve konaklamadan kesinti yapılırdı. Geçmişte binlerce kişinin ücretinden kesinti yapılıyordu. Bizim dönemimizde kulübe yatırılan fonlardan 1 kuruş dahil hiçbir kuruş tazminat ödenmedi. “

“HARCAMADAN YATIRIMA GEÇTİK”

Bunu sana söylediğim için üzgünüm, sana söylemek zorundayım. Bunu önümüzdeki günlerde çok daha iyi anlayacaksınız. Kulübümüze çeşitli gelir kaynakları sağlarken, harcama kültüründen yatırım kültürüne geçişi de değiştirdik. Transfer kayıpları karşılandı. Gelir transfer yoluyla sağlandı. 5 büyük ligdeki satışlarımızla Avrupa'nın dikkatini çektik. Aramızdan ayrılanlar bizi en iyi şekilde temsil ediyor.

“GÖMLEĞİMİZDE SPONSOR YOKTU”

“FFP, harcama limiti gibi engelleri aştığımızda tarihimizin en iyi takımlarını kurduk. FFP'nin prangalarından kurtulduk. Bu bir daha olmayacağı anlamına gelmiyor. UEFA her yıl hesaplama yapıyor. Stadyum sponsorluk gelirlerini F.Bahçe formalarına göre 150 milyon dolardan 200'e çıkardık. “Göğüste reklam yoktu. Bugün boş ilanı olan şube ve ekip yok. Allah'a şükürler olsun, sponsorlarımıza çok teşekkür ediyorum.”

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde Ali Koç'un yönetim kurulu listesinde yer alan Acun Ilıcalı, basın toplantısının yapılacağı odada.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Dün küfürler, bugün espriler uçuyor! Dün küfürler, bugün espriler uçuyor!
İşte son hafta düdük çalacak hakemlerİşte son hafta düdük çalacak hakemler
UEFA Avrupa Ligi şampiyonu belli oldu!UEFA Avrupa Ligi şampiyonu belli oldu!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir