Euroterm Lale : Göz Alıcı ve Ekonomik Alüminyum Radyatör Alternatifi

Ekonomik Alüminyum Radyatörler : Isıtma Çözümlerinde Doğa dostu Verimliliğin ve Tasarrufun Anahtarı

 

Ekonomik alüminyum radyatörler, modern ısıtma sistemlerinde yaygın olarak tercih edilen ekonomik ve verimli çözümler arasında yer alır. Hafif yapıları ve yüksek termal iletkenlik özellikleri sayesinde hızlı ısınma sağlarlar. Alüminyumun doğal özellikleri, enerji verimliliğiyle birleşerek ısıtma maliyetlerini düşürürken çevreye de duyarlı bir seçenek sunar. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun ömürlü bir kullanım sunarlar. Ekonomik alüminyum radyatörlerin çeşitli boyut ve tasarımları, her türlü mekâna ve dekorasyon tarzına uyum sağlar. Ekonomik alüminyum radyatörler, hem evlerde hem de iş yerlerinde ekonomik, çevre dostu ve sağlıklı bir ısıtma çözümü arayanlar için idealdir. Uygun fiyatlarıyla bütçe dostu olan bu radyatörler, kaliteli ısıtma performansıyla yaşam alanlarınızı konforlu hale getirirken enerji faturalarını da azaltmanıza yardımcı olur.

Lale Dekoratif Alüminyum Radyatörler

 

LALE Dekoratif Alüminyum Radyatörler, şık ve estetik tasarımı ile hem ev hem de ofisler için ideal bir alüminyum radyatördür. Geniş renk ve ölçü seçenekleri ile her boyuttaki ihtiyacı karşılar.

 

 

Lale Alüminyum Radyatör Ölçüleri nelerdir ?

 

Lale modelimiz, farklı ihtiyaçları karşılayabilmek adına, bir çok farklı ölçü seçeneğine sahiptir ;

Radyatör yükseklik alternatifleri:

Lale modelimizde, 30 cm’den başlayarak

200 cm’ye  kadar 13 farklı yükseklik seçeneği bulunmaktadır.

Radyatör genişlik alternatifleri:

Lale radyatörlerin her dilimi 4 cm. genişliktedir. Buna göre, Lale dekoratif radyatörümüzdeki genişlik seçenekleri, 4 cm. ve katları olarak her talebi karşılayabilmektedir.

Radyatör kalınlk ölçüsü:

Lale modeli radyatörlerimizin her dilimi, 8 cm. kalınlığındadır.

Radyatör montaj ölçüsü – Duvar ile radyatör önü mesafesi:

Her dilim kalınlığı 8 cm. olan Lale modelimizin, montaj boşluğu dahil duvardan radyatör önüne kadar olan mesafesi 11,5 cm’dir .

 

 

 

Tüm Döküm, Çelik veya Aüminyum radyatör modellerimiz hakkında detaylı bilgi için radyatorclub.com tıklayabilir veya müşteri hizmetlerimizi 0532 427 11 14 numaralı whatsapp hattımızdan arayarak veya yazarak ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir