Dünyayı endişelendiren haber! Yeni bir salgın kapımızda: Uzman “2 yıl içinde” diye uyardı!

Dünya yeni bir salgının eşiğinde. Sky News'e konuşan uzman, korkutucu bir uyarıda bulundu. Kovid-19 karantinasının üzerinden 4 yıl geçtiğine dikkat çeken Dr., “Covid-19'un insanları çok zorladığını biliyorum. Normale dönebileceğimize inanmak istiyoruz ve bunu da tamamen anlıyorum. Ama sonraki dönem” MacDermott, “Pandemi kapıda: iki yıl da olabilir, 20 yıl da olabilir, daha uzun da sürebilir, ancak gardımızı düşürmeyi göze alamayız” dedi. ” dedi.

“HAZIRLIKLI OLMALIYIZ”

MacDermott yaptığı açıklamada, “Tetikte kalmalı, hazırlıklı olmalı ve yeniden fedakarlık yapmaya hazır olmalıyız” dedi. dedi.

SALGININ OLASI NEDENİ AÇIKLANDI

Dr MacDermott ayrıca iklim krizinin bir sonraki salgının potansiyel nedeni olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi: “Dünyada sıcaklıklar arttıkça İngiltere dahil birçok ülke tehlikeli sivrisineklerin yaşayabileceği bir bölge haline gelecek.”

321

Akademisyen ayrıca sivrisinekler ve keneler tarafından bulaşan virüs miktarının son aylarda arttığını, Avrupa'da dang humması, chikungunya ve Kırım-Kongo kanamalı ateşi (CCHF) vakalarının bildirildiğini söyledi.

Amazon'da ve Afrika'nın bazı bölgelerinde ormanların yok edilmesinin ardından, hayvanların ve böceklerin insanlara ve evlerine yakınlaştırılması sorunun kökeni olarak değerlendiriliyor.

Yerel seçimler 2024
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Muğla Köyceğiz'de korkutan deprem! Muğla Köyceğiz'de korkutan deprem!
Hurdaya çıkan araçlar: 2 ölü, 5 yaralı  Hurdaya çıkan araçlar: 2 ölü, 5 yaralı
AK Parti adayı ile İzmirlilerin diyalogu dikkat çekti!  AK Parti adayı ile İzmirlilerin diyalogu dikkat çekti! “CHP'li olarak sizi çok seviyorum”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir