Bir gıda skandalı daha! Ekmeğin içinden çıkan şey muhteşemdi: O ülke ayağa kalktı

Büyük bir Japon firmasının ürettiği ekmeğin ambalajında ​​fare kalıntıları bulundu. Tedbir amacıyla 104 bin paket ekmek piyasadan çekildi.

Hijyen standartlarının yüksek olmasıyla tanınan Japonya, bu kez bir gıda skandalıyla gündeme geldi. Ülkenin en ünlü firmalarından Pasco Shikishima'nın ürettiği paketlenmiş ekmeklerden ikisinde fare kalıntıları bulundu.

ŞİRKET BEYANI

Şirket tarafından yapılan açıklamada, olayın 5 ve 7 Mayıs tarihlerinde müşterilerin gönderdiği e-postalar sayesinde fark edildiği belirtiliyor. Gelişmelerin ardından son kullanma tarihi 7-11 Mayıs arasında olan toplam 104 bin paket ekmeğin piyasadan geri çekildiği açıklandı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Yaşadığımız rahatsızlıktan dolayı tüm müşterilerimizden, iş ortaklarımızdan ve ilgili kişi ve kuruluşlardan özür dileriz. Bu durumun bir daha yaşanmaması için elimizden geleni yapacağız ve kalite kontrol prosedürlerimizi daha da geliştireceğiz.”

3

ÜRETİM GEÇİCİ OLARAK DURDURULDU

Kazayla ilgili henüz herhangi bir sağlık sorununun yaşanmadığının altını çizerken, şikayet konusu ekmeğin üretildiği Tokyo fabrikasında üretime geçici olarak ara verildiğini ve derinlemesine inceleme başlatıldığını da belirtmek gerekiyor.

(İHA)Bu içerik Doğukan Akbayır tarafından yayınlanmıştır.

Mynet Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Korkunç kaza!  7 yıllık sır ortaya çıktı: 4 çocuk annesini öldürüp ormana gömdülerKorkunç kaza! 7 yıllık sır ortaya çıktı: 4 çocuk annesini öldürüp ormana gömdüler
Yaban domuzu sürüsü İzmir'e baskın düzenledi!  Vatandaş gözlerine inanamadıYaban domuzu sürüsü İzmir'e baskın düzenledi! Vatandaş gözlerine inanamadı
Bir okulda daha fazla korku görüntüleri! Bir okulda daha fazla korku görüntüleri!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir