Bilecik'te 5 bin kişi iftarda buluştu

Aynı zamanda vatandaşlar Pazaryeri Çarşı Meydanı ve hükümet binası önünde düzenlenen 5 bin kişilik iftar yemeğiyle iftarlarını açtı.

İftar yemeğine gelemeyen yaşlı ve hasta vatandaşların evlerine belediye ekipleri yemek servisi yaparken, 5 bin kişilik iftar programında Belediye Başkanı Zekiye Tekin ve AK Parti İl Başkanı Bilecik Serkan Yıldırım da yemek kazanlarında vatandaşlara yemek ikram etti. . İftar yemeği öncesinde ilahiler ve Kur'an-ı Kerim okunurken, iftarın ardından vatandaşlar Türk Tasavvuf müziği sanatçısı Osman Vahit Özdal ile duygusal anlar yaşadı. Sema gösterisinin de düzenlendiği programda çocuklara Hacivat ile Karagöz, Aşuk ve Maşuk gösterileri gösterilirken, programa katılan tüm çocuklara oyuncak dağıtıldı. Pazaryeri Belediyesi'nin düzenlediği iftar programında konuşan Başkan Zekiye Tekin, şunları söyledi: “Bu akşam Pazaryeri Belediyesi'nin geleneksel iftarında hep birlikte buluştuk. Allah bu birlik ve beraberliğimizi devam ettirsin. Bu iklimde birlik ve beraberliğin en güzel örneğini gösteren mahallelerden biri de Pazaryeri. Pazaryeri hemşehrilerimizle de gurur duyuyoruz. Katılımınız için her birinize teşekkür etmek istiyor. “Sizleri en kalbi duygularımızla, sevgi ve saygılarımızla selamlıyoruz” dedi.

Programa AK Parti Milletvekili Bilecik Halil Eldemir, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, ilçe başkanları ve siyasi parti, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra ilçe halkı ve çok sayıda davetli katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir