Biden ve Trump canlı yayında yarışacak! “Bana saatini söyle, orada olacağım”

Ülkede 60. başkanlık seçimi için Biden ile Trump arasındaki yarış kızışırken, canlı yayınlanan tartışmalara ilişkin kamuoyunda merak uyandıran ilk açıklamalar geldi.

Sonuç olarak Biden ve Trump, 27 Haziran'da CNN'de ve 10 Eylül'de ABC'de yarışacak ve başkanlık seçimi öncesinde canlı yayınlanan iki programda seçmenlere mesajlarını iletecek.

ABD Başkanı Biden, X hesabından yaptığı paylaşımda, CNN'den gelen 27 Haziran'da canlı yayında Trump karşısına çıkma davetini kabul ettiğini söyledi.

İKİ CANLI TARTIŞMAYI KAZANDIĞINI SÖYLEDİ

Konuyla ilgili bir video da paylaşan Biden, Trump'la her zaman ve her yerde yüzleşmeye hazır olduğu mesajını vererek, 2020'de her iki canlı tartışmayı da kazandığını söyledi.

Öte yandan Trump, sosyal paylaşım platformu Truth Social'da yaptığı açıklamada, Haziran ve Eylül aylarında olmak üzere iki kez Biden'la canlı karşılaşmayı kabul ettiğini söyledi.

“SES ÇIKARMAYA HAZIRIZ”

Trump, şunları söyledi: “Heyecan olsun diye ikiden fazla tartışma yapılmasını öneriyorum ve Biden kalabalıktan korksa bile bunları geniş bir alanda yapalım. Bana saatin kaç olduğunu söyle, orada olacağım. Yapmaya hazırız.” biraz gürültü.” dedi. (AA)

Bu içerik Metin Yamaner tarafından yayınlanmıştır.

Mynet Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
İzmir'de taksi şoförüne kaldırımla saldıran tutuklu sanık: Çantada gofret var sandımİzmir'de taksi şoförüne kaldırımla saldıran tutuklu sanık: Çantada gofret var sandım
150 metrelik uçurumdan düştü: 1 ölü, 4 yaralı150 metrelik uçurumdan düştü: 1 ölü, 4 yaralı
Cansız bedeni uçurumun kenarında bulundu!  Turistin ölüm nedeni ortaya çıktıCansız bedeni uçurumun kenarında bulundu! Turistin ölüm nedeni ortaya çıktı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir