Pelin Akil, ikizleri okula başlayan Narin'i anlatırken gözyaşlarına boğuldu! “Bu kız gelin olur muydu?”

Bir süredir ekranlarda yer almayan Pelin Akil, Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'na Diyar rolüyle katıldı. Narin'in tüm ülkeyi şoke eden cinayetinin ardından ünlü isimlerden tepkiler gelmeye devam ederken Pelin Akil de Narin'le ilgili duygusal bir konuşma yaptı. Akil konuşurken gözyaşlarını tutamadı.

TEPKİLER ARTIYOR

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan ve daha sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran'la ilgili soruşturma gündemdeki yerini koruyor. 24 kişinin tutuklandığı soruşturmada gözaltına alınan tek kişi Narin'in amcası Salim Güran oldu. 8 yaşındaki Narin'in katilini merak ederken vatandaşların ve ünlülerin tepkileri çığ gibi büyüyor.

GÖZYAŞLARINI TUTULAMADI

Ekran görüntüsü 2024-09-10 190130

“Narin kelimesini duyduğumda burnum acıyor.” Diyerek konuşmaya başladı ve Akil Narin ile ilgili duygularını dile getirdi.

Pelin Akil'in Narin'e verdiği tepkinin tamamı şöyle;

“Daha önce büyük bir umutla müjdeyi bekliyorduk. Sanırım vatanımız geri alınamaz. Çünkü çocuklarımız bizim vatanımızdır diye düşünüyorum. Leyla, Narin ve daha niceleri… Kendimi güvende hissetmiyorum. Bir bariyer oluştu. Tabutunun üzerine duvak konuldu, o kız gelin olur muydu? Bugün benim oldu.” “Kızlarım okula başladı, o da kardeşleri ve arkadaşlarıyla birlikte okula başlayacaktı.”

Konuşurken gözyaşlarını tutamayan Akil, “Çok toktum. Bu güzel günde bunu yapmayalım. Keşke devlet adamlarıyla röportajlar yapılsaydı. Bunu söylesem ne değişir?”

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir