Elfsborg’un genç oyuncusu Timothy Ouma’nın Galatasaray maçı öncesi olağanüstü açıklamaları: “Sabırsızlıkla bekliyoruz”

UEFA Avrupa Ligi’nin 3. haftasında İsveç takımı Elfsborg yarın saat 22.00’de Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak. Elfsborg’un 20 yaşındaki futbolcusu Timothy Ouma, maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

”AVRUPA’YA GİRİŞİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ”

Konuşmasına UEFA Avrupa Ligi ön eleme turu serüveni ve AZ Alkmaar ile Roma’nın şampiyonluk aşamasında oynadığı maçları değerlendirerek başlayan Ouma, şunları söyledi: “Avrupa’da ilk kez oynadığım için yolculuk zorlu ve heyecanlıydı. Avrupa Ligi’ne katılmak için sabırsızlanıyordum, bu yüzden son maçı kazandım. Takım için bir rüyanın gerçekleşmesi gibiydi, taraftarlar için de zor bir maçtı çünkü topa sahip olan ve oynamayı seven bir takımdı. Oyunu kontrol ettiğimiz ve Avrupa’da çok fazla tecrübemiz olduğu için sabırlı olmamız ve şansımızı beklememiz gerekiyordu: “Bunun avantajını kullandık ve bu büyük sahnede böylesine önemli bir rakibe karşı kazandığımız ilk galibiyet bizim için harikaydı. “

GALATASARAY ALINTILARI

Icardi Osimhen

Kenyalı futbolcu, Galatasaray’ın Türkiye’nin ve Avrupa’nın en iyi takımlarından biri olduğunu belirterek, şöyle konuştu: “Avrupa’da bizden çok daha fazla tecrübeleri var. Bu yüzden onlara saygı duyuyoruz ama onlarla mücadele etmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Tribünler 52 bin seyirciyle dolu” “Maça odaklanıp elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız, bunu yapabildiğimiz sürece fırsatlar gelecektir. kulübümüz ama aynı zamanda bizim için neler yapabileceğimizi gösteren önemli bir fırsat” dedi. Takımı takip ettiğini iddia eden Timothy Ouma, “Konyaspor’da Emmanuel Boateng adında bir arkadaşım var. Elfsborg’da birlikte oynadığımızda bana çok destek oldu, ben de onu uzaktan destekliyorum.”

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir