Arda Güler, Çek Cumhuriyeti maçı öncesi milli takımda iddialı! ''Herkes buradan duyabilir'' Avrupa Şampiyonası 2024

Türkiye ile Çek Cumhuriyeti, Almanya'nın ev sahipliğinde 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu'nun son maçında 26 Haziran Çarşamba günü karşı karşıya gelecek. Hamburg'daki Volksparkstadion'da saat 22.00'de oynanacak karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonu'ndan Istvan Kovacs yönetecek.

“İLK 11'DEKİ İLK MAÇINIZDA REKORUNUZU KIRARAK GOL ATTIĞINIZ”

Kontraspor Youtube kanalına konuşan Nihat Kahveci, şunları söyledi: “Arda hocam. Bugünkü olaylara dahil olduğun retweetlerinden anlaşılıyor. Real Madrid'e gittin, sakatlandın, işin çok zordu. Beklentiler çok yüksekti. Siz de gittiniz, 'şimdi oynasın', sakatlandınız, o antrenmanda attığınız golleri, Arda Güler'in seneye oynayıp oynamayacağını tartışarak sahaya çıkardınız. Bu hedefle milli takıma geldin ve beklentiler yüksekti.

“HERKES BURADAN DUYSUN”

Ekran_1

Sözlerine devam eden Kahveci, “Çek Cumhuriyeti maçında size ihtiyaç var. Arda, Çek Cumhuriyeti maçında oynayacak! Nefes alırsa, sakatlanmazsa mutlaka ilk 11'de oynayacak. Bunu herkes hissetmeli.” Burada.” Dedi.

Euro 2024 canlı sonuçları
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
''Organize, kötü niyetli ve operasyonel''''Organize, kötü niyetli ve operasyonel''
F.Bahçe takımı Topuk Yaylası tesislerine ulaştıF.Bahçe takımı Topuk Yaylası tesislerine ulaştı
Almanya'daki gazeteci Hamit Altıntop gerçeği ortaya çıkardı: Almanya'da gazeteci Hamit Altıntop gerçeği ortaya çıkardı: “Gözlerinizin içine bakıyor”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir