
Bu üç malzeme un bisküviZaman tasarrufu yaparak tatlı krizlerinizi çözmek için mükemmel bir alternatiftir! Çay veya kahve ile eğlenebilirsiniz.
Malzeme
- 125 gram tereyağı (oda sıcaklığında yumuşatılmış)
- 1 bardak pudra şekeri
- 2 bardak un
Yapı
Tereyağını oda sıcaklığına bir kaseye koyun.
Pudra şekerini ekleyin ve iyice karıştırın.
Unu yavaş yavaş ekleyerek yoğurmaya başlayın. Eline yapışmayan yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğurmaya devam edin.
Ceviz boyutu parçalarını hamurdan kesin ve yuvarlayın ve yağ için kağıtla çerçeve tepsisine yerleştirin.
Önceden ısıtılmış bir fırında çok fazla kızartmadan yaklaşık 10-12 dakika boyunca 160 derece pişirin.
Fırından çıkardıktan sonra soğumaya bırakın ve pudra şekeri serpin.
Öneriler
Ağızdaki bisküvileri dağıtmak için tereyağın oda sıcaklığında yumuşatıldığından emin olun.
Hamurun yoğurmadan modellenmesi, bisküvinin tutarlılığını korumaya yardımcı olur.
Fırında çok fazla kızartmamaya dikkat edin; Biraz beyaz kalmaları için idealdir.